Dé expert op het gebied van hoogwaardige auto detailing

Algemene leveringsvoorwaarden

Leveringen

We hechten veel waarde aan een snelle levering van onze pakketjes, daarom werken we samen met PostNL. Maak je geen zorgen, je kunt al de volgende dag beginnen met het zorgen voor jouw auto!

Voor Nederland geldt het volgende: Bestellingen geplaatst vóór 23:59 uur op weekdagen worden de volgende werkdag en zelfs op zaterdag bezorgd. Indien je op zondag bestelt, zal jouw pakket op maandag worden verwerkt en de daaropvolgende werkdag bij je worden geleverd.

Uitzondering op feestdagen

Tijdens de feestdagen kan het voorkomen dat jouw pakketje vertraging oploopt. Vanwege de drukte bij de pakketdiensten kunnen we niet garanderen dat levering de volgende dag plaatsvindt. Momenteel werken we samen met PostNL om jouw bestelling zo snel mogelijk te bezorgen. Het kan voorkomen dat de tracking aangeeft dat het pakket nog niet is ontvangen door PostNL. Dit kan te wijten zijn aan de drukte bij PostNL, waardoor het iets langer kan duren. Onze excuses voor het eventuele ongemak.

Retourneren

Je hebt het recht om binnen 14 dagen na ontvangst van je artikel, zonder opgaaf van reden, het artikel te retourneren. Neem contact met ons op via onze contactpagina of stuur een e-mail naar info@autozorgwf.nl om je retour aan te melden.

Veiligheidsbladen

Op deze pagina zijn de veiligheidsbladen voor alle CID Lines-producten beschikbaar. Elk blad biedt uitgebreide details over het product, inclusief de naam, toepassing, ingrediënten en potentiële risico’s. Bovendien bieden ze richtlijnen voor veilig gebruik, opslag en verwijdering van het product.

Klik op de naam van het product om het bijbehorende veiligheidsblad te openen.

Anti insect
Brilliant wash
Ceramic boost
Ceramic wash
Glass cleaner
Interior cleaner
Leather cream
Showroom shine
Snow foam shampoo
Tyre & plastic gloss
Vinyl & leather conditioner
Wheel cleaner pro
Wheel cleaner ultra

Chat openen
💬 Hoe kunnen wij u helpen?
Hallo, hoe kunnen wij u helpen?